Sansele tind spre 0?
+3
diva_alkantara
anonimus
Lucian
7 participan?i
Pagina 1 din 1
Sansele tind spre 0?
Din cate stiu, Ciuciolina nici macar nu s-a apucat de repetitii. Nu stie ce vrea sa faca, nici melodiile, dar nici nu se strofoaca.
-0
nu spre zero minus zero.. daca asa sta treaba.. la munca fata ca restul muncesc....
anonimus- Mesaje : 36
Data de înscriere : 20/04/2008
Cine stie....
Poate ca asa a vrut sa spuna ca nu stie ca nu sa pregatit si va aparea cu ceva de ne va lasa masca.. nu avem de unde sa stim
Re: Sansele tind spre 0?
Ciuceta lasa pula ca te bat! Treci la munca ca ma faci de rusine. Te-am pupat si la lucru ! Mai este timp ... Daca ai facut o figura faina la Mures, fa si acasa. Ce naiba ?!
PamelaDeZuzenburg- Mesaje : 30
Data de înscriere : 21/04/2008
Mi-e rau tuh...
da mi-e rau fata....?! ce vorbesti asa vulgar? lasa-o pe ciuceta sa mearga si la p... ?! poate mai strange si ea cate un vot 2... cate un fan 2... care sa o sustina )
Help
Mai oameni buni da chiar nu stiti daca Ciuciolina sa pregatit? asta interb ca idee.. ca cat de amici am fi noi... momentan suntem rivali.. ca de ea concureaza pentru cj eu pentru buc...
Ciuciolina.... fiecare face ce vrea!
Din momentul in care s-a inscris la concurs, banuiesc ca fiecare este constient de ceea ce face.... fara pregatiri , repetitii , promovare .... nu rezolvi nimic.
...............
cruella dar de ce spui tu asa? de unde sti tu ca nu e pregatita?poate ca nu o intereseaza titlul de miss popularitate poate vrea titlul de miss... iaca la cruella
anonimus- Mesaje : 36
Data de înscriere : 20/04/2008
Blue Bella, este p si dupa concurs )
Are voturi ! Eu o votez ... cum se voteaza ? Ciuceta ai un vot de la mine :*
Rai sunteti, Doamne!
Are voturi ! Eu o votez ... cum se voteaza ? Ciuceta ai un vot de la mine :*
Rai sunteti, Doamne!
ciuceta, ieri erai cu golanu' tau prin oras , numai la peleu iti sta capu' sora mea. treci la lucru fato ca vine 10 mai si de Ziua regelui se alege "regina" Romaniei daca nu stiai
Si eu aia i-am zis ...
Robertita, apuca-te si tu de travesti ... iti sta bine cu salul !
Poti canta o piesa celebra: Da-ma, mama, dupa Gyuri (sa mi-o puna in varful surii ... wooops! Nu cred ca asa erau versurile )
Robertita, apuca-te si tu de travesti ... iti sta bine cu salul !
Poti canta o piesa celebra: Da-ma, mama, dupa Gyuri (sa mi-o puna in varful surii ... wooops! Nu cred ca asa erau versurile )
sa ma reapuc scumpa mea Pam poate. ce vremuri erau prin 1997...ehe ehe
apropo poate Dana de Kronstadt imi confirma sau infirma pe aceasta cale daca acel sal e sau nu al ei:) dar cred ca erau ceva pantalonasi totusi...eram asa de beata la prezentare da' a tot a iesit bine:))
apropo poate Dana de Kronstadt imi confirma sau infirma pe aceasta cale daca acel sal e sau nu al ei:) dar cred ca erau ceva pantalonasi totusi...eram asa de beata la prezentare da' a tot a iesit bine:))
Am recunoscut eu tavanul de la Feri )
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum