Miss Travesty Romania
Doriti să reactionati la acest mesaj? Creati un cont în câteva clickuri sau conectati-vă pentru a continua.

Eliminari - de acord sau nu?

+8
Bella Blue
PamelaDeZuzenburg
Dana von kronstadt
senzualul
Lucian
Steffany
diva_alkantara
Admin
12 participan?i

In jos

Eliminari -  de acord sau nu? Empty Eliminari - de acord sau nu?

Mesaj  Admin Dum Apr 20, 2008 11:18 pm

Pentru a se scurta timpul intregului spectacol, pentru a nu plictisi si pentru ca cei nepregatiti sa nu apara de doua ori pe scena cu prestatii de o calitate inferioara, comitetul de organizare al concursului discuta zilele acestea despre o posibila eliminare a 4 concurenti dupa prima proba.
Pentru ca notele vor fi la vedere si se vor putea calcula punctajele, cei doi prezentatori vor putea elimina ultimii 4 clasati ca in sistemul de gen "Megastar/Dansez pentru tine". Voi ce parere aveti?

Admin
Admin

Data de înscriere : 18/04/2008

https://misstravestyromania.forumgratuit.ro

Sus In jos

Eliminari -  de acord sau nu? Empty NUUUU

Mesaj  diva_alkantara Dum Apr 20, 2008 11:26 pm

Scuze ca nu sunt de acord dar chiar daca cineva nu va fi bun macar sa aibe onoarea sa isi duca spectacolul pana la sfarsit cred ca atata merita.... asta e parere mea...
diva_alkantara
diva_alkantara

Varsta : 39
Localizare : Bucuresti

http://www.freewebs.com/divaalkantara

Sus In jos

Eliminari -  de acord sau nu? Empty Re: Eliminari - de acord sau nu?

Mesaj  Steffany Dum Apr 20, 2008 11:32 pm

sincer nici eu nu sunt de acord cu eliminarea, totusi toti concurentii pregatesc cu 2 piese, atunci sa-i duce pana la capat cu ceea ce sa pregatit;)
Steffany
Steffany

Varsta : 36
Localizare : Sfantu Gheorghe

Sus In jos

Mesaj  Lucian Lun Apr 21, 2008 12:34 am

Sunt perfect de acord cu voi! Daca ti-ai pregatit un numar, e bine sa-l faci...ca de aia ai venit. Dar ce facem cu cei care NU si-au pregatit numerele??? Tocmai asta e problema. Cei care nu erau pregatiti, ies dupa prima proba. Ceilalti raman. E o competitie.
Altminteri, publicul, credem noi, se vor plictisi cu timpii morti iar spectacolul in sine va scadea in calitate. Apoi este mult mai palpitant sa vedem cine e eliminat si cine nu, sunt emotii mai multe si publicul e mult mai interesat.
Noi ne gandim la calitatea evenimentului in sine.

Personal observ ca Ciuciolina nu s-a pregatit absolut deloc si este dezinteresata. Chiar nu stiu de ce s-a inscris. Poate mai sunt si altii ca ea. Nu cred ca au ce cauta si la a doua proba. Prestatia lor ar fi inutila.
Lucian
Lucian

Localizare : Cluj-Napoca

http://www.gayincluj.wordpress.com

Sus In jos

Eliminari -  de acord sau nu? Empty snzualul

Mesaj  senzualul Lun Apr 21, 2008 4:29 pm

eu nu snut de acord cu eliminarile ptr k divele sau pregatit si se pregatesc sa d-ea tot ce-i mai bun din ele.........
si sa castige cea mai buna !!!! va urez succes!!!! am in credere in tine iuby o sa castigi o sa vezi!!! te sarut...

senzualul

Data de înscriere : 21/04/2008

Sus In jos

Mesaj  Dana von kronstadt Lun Apr 21, 2008 5:41 pm

da,.....eu sunt de acord cu eliminare...nu are rost sa mai mearga mai departe sa plictiseasca publicul..juriul.. pentru ca oricum daca a luat note mici la prima proba nu mai are nici o sansa sa cistige vre-un loc.lupta s afie intre cele mai bune parerea mea... Very Happy
Dana von kronstadt
Dana von kronstadt

Sus In jos

Mesaj  PamelaDeZuzenburg Mar Apr 22, 2008 12:16 am

Smile
Mi se pare teribil de proasta. In urma experientei mele de anul acesta, pot spune ca prestatia concurentilor poate fi diferita de la o piesa la alta. S-ar putea ca cei care presteaza prost la prima proba sa presteze impecabil la cea de-a doua.
E concurs, nu e preselectie/selectie, zic eu. Deci, fiecare concurent trebuie lasat sa evolueze pe scena, pentru eu sunt sigur ca nimeni nu merge sa se faca de rusine in fata unei natiuni.
PamelaDeZuzenburg
PamelaDeZuzenburg

Sus In jos

Eliminari -  de acord sau nu? Empty Nu sunt de acord!

Mesaj  Bella Blue Mar Apr 22, 2008 1:02 am

Vreau sa vad si eu tot ce au pregatit ''fetele'' , si pentru a putea face un clasament final..cu punctaj final..eu zic sa le lasam sa evolueze...asa cum s-au pregatit...Smile) si ...ioooooooooi Istenem...atunci ce-o sa rad de penalele care nu au habar ce sa faca pe scena !!!! Mi-e rau la posetaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ...Snzualule ! ai papat un e!
Bella Blue
Bella Blue

http://travestybellablue.blogspot.com

Sus In jos

Eliminari -  de acord sau nu? Empty Buna ziua

Mesaj  rui_stefanescu Mar Apr 22, 2008 3:52 pm

Apreciez interesul pe care vi-l dati pentru concurs si faptul ca va exprimati aici opiniile fie si ele contradictorii. Sistemul nu a fost definitivat inca, echipa Miss Travesty Romania lucreaza zi noaptea pentru a oferi cele mai bune conditii de concurs si cel mai bun spectacol pentru amatorii genului, ca doar pentru ei facem/faceti spectacolul si evident si pentru juriu. Exista diverse concursuri care merg pe ideea de eiliminat, de pilda Megastar. Unii poate ar fi fost mai buni alta data, dar juriul puncteaza ce vede si aude atunci. Pe de alta parte pentru public dar si pentru voi va fi foarte palpitant si in felul aceste va creste si nivelul vostru de pregatire, va veti pregati mult mai bine pentru a ramane in concurs, in finala. Anul trecut au fost concurenti care nu au avut nicio coregrafie si au primit doar note de 0 si 1 de la juriu. In conditiile acestea nu aveau nicio sanse de a castiga. Noi nu am facut o selectie a participantilor tocmai pentru a oferi fiecaruia sansa de a concura si castiga si de a acumula experienta pe scena chiar si incepatori fiind. Vom avea grija ca in cazul in care vom alege ideea de semifinala/finala sa nu eliminam in asa fel incat sa afecteze cumva podiumul. Doar cei mai slabi vor fi eliminati, motiv pentru care va recomand sa va pregatiti numere cu coregrafie. Simpla prezenta pe scena nu va fi suficienta, juriul va fi unul foarte pretentios. Pe de alta parte, in felul acesta econimisim si timp si calitate. Si asta pentru ca in anii trecuti au fost comentarii ca notele nu au fost pe fata, daca alegem varianta notelor pe fata se va lungi iar aceasta ar fi o varianta buna de a economisi timp iar cei mai buni sa ramana. La final si cei eliminati vor fi prezenti pentru ca veti primi o diploma cu locul pe care l-ati ocupat.

rui_stefanescu

Data de înscriere : 22/04/2008

Sus In jos

Eliminari -  de acord sau nu? Empty fara suparare

Mesaj  anonimus Mar Apr 22, 2008 11:23 pm

nu este corect sa se elimine....
anonimus
anonimus

Data de înscriere : 20/04/2008

Sus In jos

Eliminari -  de acord sau nu? Empty sorry

Mesaj  diva_alkantara Mar Apr 22, 2008 11:28 pm

sorry ca spun asta dar nu cred ca concursul nostru a ajuns la o asa amploare in cat sa eliminam.... eu zic ca macar din respect lasam pe toata lumea sa isi duca probele pana la bun sfarsit.. si apoi ganditiva ca daca veti elimina la sfarsitul concursului ar fi frumos sa fie toate concurentele pe scena dar fiti siguri ca cele eliminate vor pleca sau eventual nu vor mai calca scena sau sa speram ca nu in cel mai rau caz sa inceapa sa tipe cand se aud eliminate... asa ca eu cel putin nu sunt de acord cu eliminarea.. stiu asa este aveti dreptate poate ca nu o sa fie toata lumea asa de pregatita si posibil sa plictiseasca dar daca in anii anteriori nu sa plictisit lumea nici acum nu cred ca se va plictisi.. va poop si mersi
diva_alkantara
diva_alkantara

Sus In jos

Mesaj  rui_stefanescu Mier Apr 23, 2008 12:28 am

este un concurs ca oricare altul si participantii trebuie sa se supune regulilor
miss travesty se face de 4 ani la cluj si este de suficient de mare amploare
acelasi lucru am gandit si noi, din respect pentru public cei care sunt varza vor fi eliminati
iar daca sunt de asa factura incat sa urle inseamna ca nu sunt profesioniste si nu au ce cauta sau merita niciodata un asemenea titlu
se vor elimine aproximativ 3 persoane si acele persoane vor fi cele care vor obtine note f mici
de pilda anul trecut ce sanse dadeati denisei regina brailei dupa ce a luat 0 pe linie, se oprea in mijlocul scenei si intreba ce tre sa faca....
nu stim despre fiecare ce show poate sa faca, dar sunt absolut sigur ca vor veni oameni care nu vor corespunde cerintelor
daca nu se va merge pe ideea de eliminat, vor fi notele in sistem eurovision ca si in anii trecuti fara sa fie notele pe fata
dar a fost o sugestie din partea concurentilor inca de 2 ani... dar nu e realizabila decat daca se scurteaza ca timp si se pune accent pe calitate

rui_stefanescu

Sus In jos

Eliminari -  de acord sau nu? Empty ?

Mesaj  diva_alkantara Mier Apr 23, 2008 4:06 pm

ok sa zicem ca se fac eliminari... dar ganditiva ca noi trebuie sa trecem de la o stare la alta de la un machiaj la altul si tot asa... pentru ca vor fi 2 probe .... si dupa prima proba iti trebuie timp sa te schimbi sa iti refaci machiajul iar la noi dupa cum stiti dureaza un pic mai mult deoarece nu suntem femei si avem mai mult de munca sa devenim "femei" dar daca voi veti elimina asta inseamna pentru noi graba ... si stiti si voi vorba aia Graba strica treaba..
diva_alkantara
diva_alkantara

Sus In jos

Mesaj  rui_stefanescu Joi Apr 24, 2008 1:05 am

si daca intri prima nu e tot graba si cu 100 de concurente?
Smile
atunci va intra fernanda si va face show... asa ca va fi ok
lasati-ne pe noi sa le gandim pe toate ca nu va vrem raul, believe me

rui_stefanescu

Sus In jos

Eliminari -  de acord sau nu? Empty mda

Mesaj  diva_alkantara Joi Apr 24, 2008 1:24 am

poi atunci ce sa spun se pare ca forumul asta nu isi are rostul... nu sunt singura persoana care nu este de acord cu eliminariile.. ar trebui sa se tina un pic cont si de pareriile noastre.. dar in fine .. ganditi voi.. Belive me
diva_alkantara
diva_alkantara

Sus In jos

Mesaj  Steffany Joi Apr 24, 2008 9:28 am

diva_alkantara a scris:poi atunci ce sa spun se pare ca forumul asta nu isi are rostul... nu sunt singura persoana care nu este de acord cu eliminariile.. ar trebui sa se tina un pic cont si de pareriile noastre.. dar in fine .. ganditi voi.. Belive me
ii dau dreptate lui Diva, chiar dintre concurenti multi nu sunt de acord cu eliminarea si eu nu cred ca ar plictisi lumea, deoarece vin lpt cei care ii place travestiul, showurile si vine sa se distreze...daca nu ascultati si opinia noastra in legatura cu eliminarea atunci chisr ce rost a avut sa deshideti tema asta? I love you
Steffany
Steffany

Varsta : 36
Localizare : Sfantu Gheorghe

Sus In jos

Mesaj  rui_stefanescu Joi Apr 24, 2008 9:50 am

nu e vorba ca nu se tine cont. s-a deschis topicul mai ales pentru a va raspunde la intrebari
ptr stefanii imagineaza-ti o ora si 30 de spectacol, plus 40 de minute pe putin prezentarile voastre ptr ambele piese, plus 1 ora jumate pe putin ce zice juriul, plus decernarea etc... nu poate dura un spectacol atat de mult chiar si pentru cel mai infocat fan al travestiului.vor fi eliminati 3 din 11... ca in orice concurs. nu are cum sa afecteze celalt rezultat. este doar o precautie ptr cei care nu au pregatit nimic, din experienta va zic ca an de an au fost 2, 3 care nu au pregatit absolut nimic, unii si-au ales piesele in ziua de concurs. daca nu vei fi printre cei mai slabio, nu veti fi eliminati, nu are rost sa va agitati. dana, una dintre favorite, a fost de acord pentru ca e sigura pe sine si pe ce poate face pe scena, voi de ce nu puteti fi la fel?

rui_stefanescu

Sus In jos

Eliminari -  de acord sau nu? Empty re Elimiari

Mesaj  diva_alkantara Joi Apr 24, 2008 6:38 pm

nu e vb ca nu sunt sigur pe sine mai... stiu foarte bine ce pot sa fac si care imi sunt limitele asa ca ma bazez si am incredere in mine.... ideea este de timpul nostru.. credeti ca reusiti sa ne ajutati cu asta?? sa avem si noi timp de machiatmschimbat etc?
diva_alkantara
diva_alkantara

Sus In jos

Mesaj  robertcj Vin Apr 25, 2008 9:47 am

sustin eliminarea concurentilor pe runde. insa aplicabil doar daca prima ocazie de a urca pe scena inseamna piesa la alegerea lor ca sa poata face ce stiu ei mai bine.
Showul este facut atat pentru concurenti CAT SI PENTRU PUBLIC.
Mi se intampla foarte des in timpul showurilor regulate de travesty sa ma plictisesc cand intra personajul respectiv a doua oara pe scena si face cam aceleasi lucru...plictisitor al naibii si il "urasc" pe Lucian cand se uita urat deoarece fetele primesc fluieraturi de dezaprobare:)
robertcj
robertcj

Data de înscriere : 25/04/2008
Varsta : 44
Localizare : cluj-kolozsvar-klausenburg

http://robertcluj.blogspot.com

Sus In jos

Mesaj  rui_stefanescu Mier Apr 30, 2008 2:28 pm

Proba de imitare conform lor e ceea ce stiu mai bine
Acolo in principiu tre sa imiti femeia... artista
cand vine vorba de parodie deja e o problema ptr multe din ele:)
asa ca probabil acolo se va face diferenta
dupa cum ziceam mai devreme, eliminarile se vor face astfel incat prima nu va afecta rezultatul podiumului
stii si anu trecut ca au fost niste concurenti care efectiv nu au pregatit nimic sau cel putin au avut impresia ca au pregatit, dar la nivel artistic au lasat de dorit

fie ca cei mai buni sa treaca mai departe si de ce nu sa castige

rui_stefanescu

Sus In jos

Eliminari -  de acord sau nu? Empty BUNA TUTUROR

Mesaj  andreeamarin Dum Mai 04, 2008 8:10 am

Va scriu cu multa blandete si bucurie extraordinara pe care o am in aceste momente.Sunt extrem de emotionata si ma gandesc ca fiecare dintre noi,doresc sa mentionez ideea ca fiecare are ceva de demonstrat si fiecare are ceva important de transmis publicul prezent in sala,dar in mod exceptional juriului . Sunt incantata ca ma intalnesc cu fetele de anul trecut si in mod frumos cu noile fete pentru ca imi place sa cunosc lume noua si ne impartasim anumite ganduri. Vreau sa va spun ca am de lucru saptamana aceasta in legatura cu missu si trebuie sa ma impart in 3 locuri-scoala,serviciu(tura de noapte) Very Happy si pregateala cu missu(de umblat) Very Happy
va sarut pe toata lumea si va iubesc pe toate/toti
Cu simpatie,respect si multa dragoste,
ANDREEA MARIN BANICA

andreeamarin

Sus In jos

Mesaj  andreeamarin Dum Mai 04, 2008 8:13 am

[Succesul e de partea ta demonstreaza ca merita sa-l obtii!]Va scriu cu multa blandete si bucurie extraordinara pe care o am in aceste momente.Sunt extrem de emotionata si ma gandesc ca fiecare dintre noi,doresc sa mentionez ideea ca fiecare are ceva de demonstrat si fiecare are ceva important de transmis publicul prezent in sala,dar in mod exceptional juriului . Sunt incantata ca ma intalnesc cu fetele de anul trecut si in mod frumos cu noile fete pentru ca imi place sa cunosc lume noua si ne impartasim anumite ganduri. Vreau sa va spun ca am de lucru saptamana aceasta in legatura cu missu si trebuie sa ma impart in 3 locuri-scoala,serviciu(tura de noapte) Very Happy si pregateala cu missu(de umblat) Very Happy
va sarut pe toata lumea si va iubesc pe toate/toti
Cu simpatie,respect si multa dragoste,
ANDREEA MARIN BANICA

P.S SUNT DE ACORD CU ELIMINARIILE! NU MERITA SA PLICTISESTI PUBLICUL!

andreeamarin

Sus In jos

Mesaj  Continut sponsorizat

Continut sponsorizat

Sus In jos

Sus

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum