Preferata editiei?
+6
Dana von kronstadt
Oana Zavoranu
senzualul
diva_alkantara
anonimus
Lucian
10 participan?i
Pagina 1 din 1
Dea de unde
Nu cred ca dana este preferata.. toate is faine si sunt bune.. si nu cred ca exista vreo preferata.. ce acum daca Fenanda a inceput cu locul 3 2 si apoi miss-ul asta nu inseamna ca si dana daa a luat 3 2 acum o sa ia miss-ul...
Micuta Mo a luat miss-ul fara o scara anume.. desi i sa retras titlul ca de ne place celularele:))))
Micuta Mo a luat miss-ul fara o scara anume.. desi i sa retras titlul ca de ne place celularele:))))
anonimus- Mesaje : 36
Data de înscriere : 20/04/2008
Juriul Decide
Eu nu cred ca exista un preferat/a ...Suntem 10 concurenti/te si luptam cu un scop <<Sa facem un show incendiar impresie buna si bine inteles titlul suprem Miss Travesty 2008 ..deci nu cred ca exista favoriti...va puup
Re: Preferata editiei?
dana este regina kronstatului.....e preferata noastra in brasov si va fi 4 ever..... mai talentata ca diva noastra no sa fie nimeni.....doar iubi al meu :d
senzualul- Mesaje : 23
Data de înscriere : 21/04/2008
2006 Locul 3, 2007 Locul 2, 2008 Locul 1,deci nu vreau sa supar participantele dar parerea mea personala este ca miss 2008 va fi Dana,multa bafta si noroc iti trebuie pentru ca restul le ai pe toate!
Oana Zavoranu- Mesaje : 6
Oana
Oana papusha nu are nimeni de ce sa se supere esti libera sa iti spui parerea.. dar dragutza nu ti se pare ca visezi/? poza aceea este oana zavoranu cea naturala.. u vad ca nu ai curajul sa iti afisezi poza.. de ce?:P
mor de ras
oana.... daca u crezi ca dana e preferata editiei... mergi sa o susti.. ca vad ca esti tare in gura ca oana zavoranu dar sa iti faci aparitia ai tupe?
vai domne....
mai anonimus..observ ca tu ne intreci pe toate...esti ca o gaita...era parerea sinbcera a lui oana...si tu si oricine isi poate spune punctul de vedere...tu personal ai ceva cu mine sau?asa imi da impresia...
Dana von kronstadt- Mesaje : 9
si apropo..sa nu mori ca esti prea tinar....macar asteapta sa te cunoastem si noi mai bine...)
Anonimus ce frustrat esti!anonimus a scris:oana.... daca u crezi ca dana e preferata editiei... mergi sa o susti.. ca vad ca esti tare in gura ca oana zavoranu dar sa iti faci aparitia ai tupe?
Oana Zavoranu- Mesaje : 6
esti diva noastra si al romaniei esti foarte bun
coco chanel- Mesaje : 5
hihihi
mai anonimus...ma tot intreb de unde atita desteptaciune in capul tau??
cum de ti-ai dat seama??
cum de ti-ai dat seama??
dragut....
oare char ar fi un mare pacat daca ma indragostesc d etine?? niciodata nu se stie.....
Dana, Dana, repede ai pus ochii pe ceva bun )
Succes! La tine nu mai e nevoie sa spun sa umpli scena sau alte alea ... ca deja e de la sine inteles!
Eu zic ca urmeaza premiul I! Acum sa vedem ce spun si cei cu drept de vot
Succes! La tine nu mai e nevoie sa spun sa umpli scena sau alte alea ... ca deja e de la sine inteles!
Eu zic ca urmeaza premiul I! Acum sa vedem ce spun si cei cu drept de vot
PamelaDeZuzenburg- Mesaje : 30
anonimus lasa vrajeala. da-ti jos pantalonii:)
Dana e favorita fara discutie dar asta nu e nimik rau uneori chiar poate face rau acelui concurent k daca iese atunci se zice ca totul a fost aranjat.
Totul depinde de ce vor presta "fetele " in acea seara.
Dana e favorita fara discutie dar asta nu e nimik rau uneori chiar poate face rau acelui concurent k daca iese atunci se zice ca totul a fost aranjat.
Totul depinde de ce vor presta "fetele " in acea seara.
uite ma grabesc robert
robert uite nu ma descyrc sa dau pantalonii jos si sa si grabesc.. ma ajuti?
Unde-s barbati, hop si Roberta Varga ) Vai, vai ... se vor schimba vreodata lucrurile ?
PamelaDeZuzenburg- Mesaje : 30
toata lumea are sanse teoretice egale
dar ca in orice concurs exista favoriti doar datorita experienti, popularitatii si datorita celorlalte rezultate la miss travesty
micuta mo a prins o zi horror atunci cand a fost pe 7 in 2005
dar pe urma experienta si popularitatea si-au spus cuvantul
dar ca in orice concurs exista favoriti doar datorita experienti, popularitatii si datorita celorlalte rezultate la miss travesty
micuta mo a prins o zi horror atunci cand a fost pe 7 in 2005
dar pe urma experienta si popularitatea si-au spus cuvantul
rui_stefanescu- Mesaje : 10
Data de înscriere : 22/04/2008
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum